Polish language thread.
Witajcie! :)
Polish
Polish
Shortlisted.
81 / 82
Oficjalnyej listy jeszcze nie ma, ale też nie ma co sie oszukiwać... wybrali kogoś innego.
A Ty jak tam?
81 / 82
Oficjalnyej listy jeszcze nie ma, ale też nie ma co sie oszukiwać... wybrali kogoś innego.
A Ty jak tam?
Polish
Ja nie aplikowałem, nawet jeszcze nie studiuję. Powoli przygotowuję się do tej zabawy.
Z jakiej uczelni startowałeś?
Z jakiej uczelni startowałeś?
- mormegil
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Polish
Czołem!
Widzę, że pusto tu od dłuższej chwili..
Niemniej - na short-liście, zobaczymy co dalej.
Widzę, że pusto tu od dłuższej chwili..
Niemniej - na short-liście, zobaczymy co dalej.
:(){ :|: & };:
Cześć!
Całkiem sporo nas na liście - doliczyłem się, o ile pamiętam, 13-15 polskobrzmiących nazwisk. Siedzę i modyfikuję właśnie pierwszy list motywacyjny
Całkiem sporo nas na liście - doliczyłem się, o ile pamiętam, 13-15 polskobrzmiących nazwisk. Siedzę i modyfikuję właśnie pierwszy list motywacyjny

- mormegil
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Właśnie, odnoszę wrażenie, że gdzieś jest *pełna* lista. Chyba nie wiem gdzie.. Ja w mailu miałem tylko listę tych, którzy muszą dosłać to zaświadczenie (w tym i ja - już ogarnięte, po weekendzie powinienem wrzucić w kopertę).
List motywacyjny wyszlifowałem wczoraj, i nawet wysłałem. Zobaczymy co z tego wyniknie
List motywacyjny wyszlifowałem wczoraj, i nawet wysłałem. Zobaczymy co z tego wyniknie

:(){ :|: & };:
W mailu o tytule: "acknowledgement receipt VULCANUS APPLICATION", który potwierdzał otrzymanie przez komitet organizacyjny naszej przesyłki z dokumentami i doszedł do mnie 24 stycznia, masz link do "shortlist2017.pdf"
Return to “Non-English Forums”