Page 1 of 1

I broke the main thread with a polish character

Posted: 06 Apr 2019, 11:15
by mario_meissner
Guys, I tried to reference Paweł, a new user, in a post in the main tread, and made it crash due to a probably unsupported Polish character in his name.

I call the admins to fix the post :lol:
@Airdawg

Re: I broke the main thread with a polish character

Posted: 06 Apr 2019, 11:25
by Paweł
:lol: I'm sorry for my name xD. You can call me Pablo if it's easier :)

Re: I broke the main thread with a polish character

Posted: 06 Apr 2019, 11:51
by MK16
lol :D This reminded me of this
https://arstechnica.com/tech-policy/201 ... pup-prank/
Better not break any web pages once in Japan :P

Re: I broke the main thread with a polish character

Posted: 06 Apr 2019, 12:52
by hidesagred97
Wow that's quite funny.

Re: I broke the main thread with a polish character

Posted: 06 Apr 2019, 12:58
by mario_meissner
It is indeed! X)

Re: I broke the main thread with a polish character

Posted: 06 Apr 2019, 17:51
by mario_meissner
Alright guys I fixed the main thread.
Funny how I managed to do it.

I grabbed the URL of the "edit" button, and did a sweep over the post ID numbers until I hit the one of my broken post.
Let the posting continue!

Re: I broke the main thread with a polish character

Posted: 08 Apr 2019, 22:56
by Airdawg
@mario_meissner

Just let me know where should I send the invoice for forum repairs :lol:

You may alternatively use the more cumbersome
[mention][/mention] tags
if you feel like the forum creaks under the UTF-8 pressure :D


Also, obligatory mention: @Paweł